Punct de lucru Patria Credit Partener deschis la Gurahonț

A avut loc deschiderea unui nou punct de lucru Patria Credit Partener, în comunitatea Gurahonț, județul Arad.

More details Request this service

Miercuri, 20 iunie, a avut loc deschiderea unui nou punct de lucru Patria Credit Partener, în comunitatea Gurahonț, județul Arad. De acum soluțiile de finanțare oferite micilor producători din comunitate vor fi mult mai ușor de accesat: microcredite cu costuri mici și plata la recoltă.

Pateneriatul Patria Credit este un nou tip de afacere rurală locală, în sistem de microfranciză. A apărut din dorința de apropiere a Patria Credit IFN de comunitățile locale, pe care le sprijină prin microfinanțare. Este un sistem rapid și flexibil de finanțare ce ajută în eforturile pentru bancarizarea comunitaților rurale.

“Parteneriatul cu Patria Credit aduce pentru comunitatea noastră mai multe beneficii întrucât sprijină micii antreprenori locali. Gurahonț este o localitate de aproximativ 4000 de locuitori, cu mulți crescători de animale, legumiculori și cultivatori de culturi mari. Împreună vom găsi soluții financiare pentru aceștia și nu doar pentru ei, ceea ce ne bucură foarte tare, dezvoltarea lor poate însemna crearea de noi locuri de muncă și un trai mai bun pentru comunitatea locală. Este un parteneriat cu un brand puternic cu care ne mândrim foarte tare.”, spune Marius Brad, director Unitate Patria Credit Franciză.

În cadrul evenimentului de deschidere ia cuvântul și Raluca Andreica, directorul Patria Credit: “Prin unitățile de lucru în regim de franciză ducem practic forța de vânzări acolo unde este cel mai mult nevoie de noi: în mediul rural, în zone mai puțin bancarizate. Am ales, ca de fiecare dată, un partener bine conectat la comunitate, cu experiență antreprenorială care suntem siguri că ne va aduce mai aproape de micii producători și antreprenori locali.”, spune Raluca Andreica, Directpr General, Patria Credit IFN.

În luna mai a avut loc lansarea primului punct de lucru în sistem de franciză la Vânju Mare. Patria Credit vizează deschiderea unor noi astfel de puncte de lucru și în alte zone ale țării. nou punct de lucru.

Mai multe detalii despre programul de francize Patria Credit se găsesc pe www.patriacredit.ro